Starity

Megjelent az utolsó Hobbit-film első előzetese

2014. július 29. 12:12   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók legnagyobb örömére végre napvilágot látott A hobbit: Az öt sereg csatája című film első előzetese.

hirdetés
Megjelent az utolsó Hobbit-film első előzetese

A Gyűrűk ura előzményeit feldolgozó Hobbit című regény, három részre bontott filmadaptációja eddig nagy sikereket aratott a rajongók körében, de azok számára is szórakoztatást nyújthatott, akiket korábban nem hozott lázba J. R. R. Tolkien fantáziavilága. Az első film, a Váratlan utazás 2012-ben került a mozivásznakra, majd egy évvel később a Smaug pusztasága is debütált, idén decemberben pedig Az öt sereg csatája zárja le a trilógiát.

Az utolsó film eslő előzetesét a 2014-es San Diegó-i Comic-Con keretei között mutatták be, ahol majdnem a teljes szereplőgárda tiszteletét tette és örömmel válaszoltak a rajongói kérdésekre, illetve egyéb apróságokkal is készültek.

Peter Jackson, a Hobbit és a Gyűrűk ura filmtrilógia rendezője többek között elárulta, hogy szívesen nyitna egy múzeumot, ahol a két film kellékeit vonultatnák fel, valamint szó esett arról is, hogy egy még hosszabb változatot kiadnak a Gyűrűk urához, feltéve, ha van rá kereslet.

Aki nem vett részt a Comic-Conon, annak még várnia kellett, hogy megtekintse a kicsivel több, mint másfél perces előzetest, tegnap viszont a rajongók legnagyobb örömére felkerült az internetre.

A hobbit: Az öt sereg csatája hivatalos premiere december 11-én kerül megrendezésre Új-Zélandon, a filmben pedig viszontláthatjuk a megszokott szereplőket, köztük Martin Freeman, Richard Armitage, Ian McKellen, Cate Blanchett és Luke Evans, valamint visszatér Lee Pace és Evangeline Lilly oldalán Orlando Bloom is, mint Legolas, Smaug és Sauron hangján pedig ezúttal is Benedict Cumberbatch szólal meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek