Starity

Daley: „A televíziós karrierem nem akadályoz a toronyugrásban”

2014. július 29. 11:11   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár már vendégszerepelt a Splash! című show-ban, és saját sorozatot is kapott, elmondta, hogy neki mindig is a toronyugrás lesz az első számú szenvedélye.

hirdetés
Daley: „A televíziós karrierem nem akadályoz a toronyugrásban”

A 20 éves toronyugró, aki mára már több aranyéremmel is rendelkezik, elmondta, hogy a televíziós karrierje nem fogja őt akadályozni szenvedélyében. Nagy álma még mindig, hogy egy aranyéremmel térjen majd haza egy Olimpiáról.

„Minden álmom az, hogy egyszer egy aranyéremmel térek haza az Olimpiáról, ez az egyetlen dolog, ami motivál. Azt, amit most csinálok, hogy televíziós show-ban jelenek meg, nem komoly, de jó, ha az ember más iránt is érdeklődik, de emiatt nem fogom soha feladni a toronyugrást. Heti 30 órát, évi 50 hetet edzek, és hidd el, nem tenném, ha nem szeretném azt, ami a szenvedélyem” – mesélte Tom.

Mivel már nem jár iskolába, örül, hogy különböző show-kban szerepelhet, mert véleménye szerint a toronyugrás mellett kell egy második elfoglaltság is: „Már nem vagyok többé iskolás, szóval, örülök, hogy mást is csinálhatok a toronyugráson kívül, mert így egyensúlyt tudok teremteni a mindennapok között.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek