Starity

Klippremier: You Me At Six — Room To Breathe

2014. július 29. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Itthon is megtekinthető az eddig csak az Egyesült Államokból elérhető klip.

hirdetés
Klippremier: You Me At Six — Room To Breathe

Világszerte 48 koncerten forgatták április elején bemutatott klipjüket a You Me At Six-es fiúk, akik kisfilmjüket most már mindenhol elérhetővé tették, így már nemcsak az Egyesült Államokból, de Magyarországon is megtekinthető a videó.

A Room To Breathe az angol rockbanda, az augusztusban a Reading és Leeds fesztiválpáros nagyszínpadán koncertező együttes szeptember 1-jén megjelenő kislemeze lesz, mely negyedik, eddigi legsikeresebb stúdióalbumukon található meg, ami többek között olyan slágereket szült, mint a Fresh Start Fever vagy a Cold Night.

„Azonnal megszerettük a dalt, mert nagyon himnuszszerűen hatott. Dalszövegileg arról szól, hogy úgy érzed, el vagy veszve a saját bőrődben. A szám elég zavaros idők alatt íródott, és mi/én úgy éreztük/éreztem, hogy új zeneiségre van szükség. Új emberek léptek be az életembe akkortájt, akik teljesen megváltoztatták a nézőpontom a zenével kapcsolatban, ami miatt újra beleszerettem abba” – mondta Josh az Cavalier Youth először megírt daláról.

A You Me At Six egyébként nemrég járt a VOLT-on, és mint többször is elmondták, szeretnének olyan hamar visszatérni Magyarországra, amilyen hamar csak lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek