Starity

Klippremier: Lady Gaga & Tony Bennett – Anything Goes

2014. július 29. 18:06   |   Szerző: MachineMagic

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány órával ezelőtt debütált Tony Bennett és Lady Gaga legújabb közös dala, az Anything Goes és a hozzá készült videoklip.

hirdetés
Klippremier: Lady Gaga & Tony Bennett – Anything Goes

Lady Gaga és Tony Bennett legújabb, Anything Goes címre keresztelt dala és az ahhoz készített kisfilm alig néhány órája debültált, mely a páros szeptember 23-án megjelenő Cheek to Cheek című közös albumán kap majd helyet.

Gaga jelenleg az artRave: ARTPOP Ball nevű turnéját viszi el nap mint nap különböző országokba, ennek ellenére igyekszik minél több időt szakítani arra, hogy felvegye az új dalokat a hamarosan megjelenő közös albumra. A párosnak egyébként nem ez az első közös attrakciója, hiszen Tony 2011-es albumán kapott helyet az énekesnővel közös The Lady Is A Tramp című szerzeménye, melyre napjainkig több mint 13 millióan voltak kíváncsiak a YouTube-on.

Az új dalhoz készült videoklip betekintést enged a kulisszák mögé, hogy hogyan is zajlanak a felvételek, melyeken nyilvánvalóvá válik az Anyaszörny és a jazzénekes közötti összhang és harmónia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek