Starity

Klippremier: Linkin Park - Final Masquerade

2014. július 29. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órával ezelőtt debütált a kaliforniai hatos legújabb, Final Masquerade címre keresztelt szerzeményéhez készült kisfilm.

hirdetés
Klippremier: Linkin Park - Final Masquerade

Június végén látott napvilágot a kaliforniai Linkin Park hatodik, The Hunting Party címre keresztelt stúdiólemeze a Warner Bros. Records gondozásában, melyről már megismerkedhettünk a Guilty All The Same és az Until It's Gone című szerzeményekkel, ám máris megérkezett a Final Masquerade-hez készített videoklip is, melyet Mark Pellington rendezett.

Nem titok, hogy az új album kapcsán a zenekar kissé visszatért a Hybrid Theory-korszak gyökereihez és a keményebb hangzásvilághoz, melyről Mike Shinoda mesélt az MTV-nek adott interjújában:

„Készítettem néhány alternatív popos demót, melyek hangzásvilága beleillett abba, amelyet mostanában a rádióállomások játszanak, de aztán találkoztam egy 'A rockzene szívás mostanában, ami totális letargiába dönt' fejcímmel rendelkező bloggal. Ez elgondolkodtatott. Befejeztem a válasz megírását, és realizáltam magamban, hogy amin eddig dolgoztam, az valójában nem az, amit igazán akarok.”

A zenekar egyébként augusztus 8-án indul turnéra a Jared Leto-vezette 30 Seconds To Mars és az AFI társaságában, melynek keretein belül november 14-én Bécsbe is ellátogatnak majd. Addig is csekkoljátok az új videót!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek