Starity

Joss Stone fergeteges koncertet adott a Budapest Parkban

2014. július 30. 10:10   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kiírt fél 8-as kezdési időpont idején alig ötszáz ember várakozott a nagyszínpad elött, ám a 8 órai kezdést követően hamar megtelt a nézőtér. Joss Stone előszőr adott koncertet hazánkban - mi is ott voltunk.

hirdetés
Joss Stone fergeteges koncertet adott a Budapest Parkban
Fotó: Miklós András / Starity

Joss Stone hatfős zenekarával és két vokalistával kiegészítve lépett fel a Budapest Parkban. A kétórás műsort egy intróval kezdte a zenekar, melynek végén Joss úgy jelent meg a színpad jobb oldalán, mint aki véletlenül tévedt oda, majd örömmel vette a rajongók üdvözlését.

A show a The Chokin' Kind című dallal vette kezdetét, mely után sorra csendültek fel Joss slágerei. Olyan dalokat hallhatott a közönség előben, mint a Super Duper Love, a Right to Be Wrong, a You Had Me, a Baby Baby Baby, a Teardrops vagy a Big Ol' Game.

Joss Stone mikrofonállványa mindig aktuálisan van feldíszítve és az adott hely nevezetessége, zászlaja vagy ismeretőjegye szerint, ezúttal zászló helyett magyar csipke díszítette az állványt.


Fotó: Miklós András / Starity

Egyes lírai dalok után a zenekar egy kis jammel, míg Joss táncal pörgette fel a hangulatot, melyre a könzönség is vevő volt. A műsor és Joss előadása is egyszerű, ám profi volt. Semmi felesleges show-elem nem került a műsorba, csak a zenekar, a vokalisták és Joss, aki erőteljes és tiszta hangjával adta elő dalait.

A magyar közönségnek egyedül a legutolsó album a The Soul Session vol. 2. két nagy slágere, a The High Road és a While You're Out Looking for Sugar című dalok hiányozhattak az eljátszott dalok közül. Ezt viszont kárpótolta Joss közvetlensége a közönséggel, hiszen végig kommunikált velük a dalok között. A kétórás műsort egy ráadásdallal zárta, mely közben a közönségnek fehér rózsák bedobálásával köszönte meg, hogy eljöttek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek