Starity

Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

2014. július 30. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyurs meztelenül vergődött az ágyában, míg Adam Lambert, Christina Aguilera és Selena Gomez élvezte a pihenését, Ian Somerhaldernek elege lett a munkájából, Lady Gaga és Britney Spears valami újat próbál ki, Katy Perry pedig úszaik a sikerben.

hirdetés
Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

Így ébred Miley Cyrus

A botrányhősnő nemcsak fogat mosott az elmúlt pár óra alatt az Instagramon, és mutatta meg nyelvét jó párszor, hanem arra a tényre is rávilágított, hogy bizony ő meztelenül alszik. A hölgy egy olyan fotót dobott fel a profiljára, amin nem sokat hagy a képzeletre és láthatjuk mellette a házi kedvenceit is, de amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy Palvin Barbit egy másik fotón az új barátnőjének hívta.

Adam Lambert imádja New Yorkot

Az énekes idejét még mindig a Queen + Adam Lambert észak-amerikai turné osztja be, azonban volt ideje kikapcsolódni pár napot a barátaival, az egyik kedvenc városában, New Yorkban. Ezt a tökéletes selfie-t rögtön a Madison Square Garden-beli fellépése után rakta ki, amivel együtt egy magyar rajongó fotóját is megosztotta fiókján.

Katy Perry Prism lemeze az egyik legsikeresebb

Az énekesnő Prism albuma lett az év egyik legsikeresebbje. A hírt a The Prismatic turné alatt tudta meg, amit barátnőjével, Rivkával ünnepelt meg a backstage-ben, a „buliba” pedig egy rövid betekintést is engedett Katy.

Hamarosan érkezik a Tonny Bennett & Lady Gaga-lemez

Az anyaszörny nem egy képet feltöltött a legendás énekessel, illetve, a The Today Show-ban is megjelentek, hogy megosszák a jövőbeli terveiket a nagyérdeművel, és a már elkészült Tonny Bennett albumról beszéljenek: „Tonyval a közös munka olyan csodálatos volt, olyan természetes vele énekelni, és oly sokat tanulok tőle minden nap. Nagyon boldog vagyok”árulta el Gaga.

Hamarosan érkeznek a Britney Spears-fehérneműk

„Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos fehérneműt hordj”tweetelte egyik nap Justin Timberlake felesége, Jessica Biel, és úgy néz ki, ezzel Ms Spears is egyet ért, ugyanis a szépséges énekesnő saját fehérnemű márkát alapított, amelyből az első kampányképek már meg is érkeztek.

Vanessa Hudgens puszit küld a világnak

Nemrégiben vált meg a színésznő hosszú, „sellőfrizurájától”, s tökéletesen elégedettnek tűnik a változással. Vanessa egy puszit is küldött az összes rajongójának a világon és megköszönte töretlen támogatásukat.

Ian Somerhalder teljesen kimerült

Itt a Comic-Con szezonja, a vérszomjas vámpír a Vámpírnaplókból pedig már teljesen kimerült – olyannyira, hogy egy liftben hajtotta békés álomra a fejét. „Elfáradtam a Comic-Contól! Wow, mennyi szeretetet kapok tőletek. Köszönöm, hogy hatalmas részesei vagytok az életemnek. Szeretlek titeket, Ian” - fűzte hozzá.

Ismét bajuszt növesztett Justin Bieber!

„Oh, ez egy kis kosz a szád felett, Bieber?”érdeklődnek kommentben a rajongói, pedig az igazság annyi, hogy kedvencük ismét kiszőrösödött! „Felkészültem @cristianóval a szezonra”írta a képhez.

Selena Gomez visszatért az Instagramra

Selena egy-két napra a frászt hozta a rajongóira, amikor deaktiválta a fiókját. Most azonban, teljes erővel visszatért és posztolgatja a jobbnál-jobb selfie-ket. „Óceán-haj” – fűzte a következőhöz, ami a jól megérdemelt pihenése alatt készült.

Christina Aguilera izgatottan várja kislánya érkezését ...

... miközben teljesen odáig van kisfiáért, Maxért is. Nem is olyan régen volt az énekesnő babaváró bulija, s utána rögtön lencsevégre kapták őt a fotósok shoppingolás közben Maxszel. „Max már most védi az anyukáját és a kishúgát. Ő a legnagyszerűbb” – írta, míg a képen a következő felirat látható: „nagytestvéri szeretet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek