Starity

Új albumán dolgozik Ewelina Lisowska

2014. július 30. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetséges énekesnő, Ewelina Lisowska hamarosan piacra dobja második stúdióalbumát, melynek előfutára már júniusban napvilágot látott.

hirdetés
Új albumán dolgozik Ewelina Lisowska

A lengyel énekesnő eddig két albummal büszkélkedhet, igaz, az Ewelina Lisowskára hallgató csupán hat dalt tartalmaz, így alapvetően a második korongjának megjelenítésére készül, mely címéről egyelőre nem árult el információkat, csupán annyit lehet tudni, hogy a júniusban megjelent We Mgle előfutára volt.

A lemez várhatóan idén szeptemberben jelenik meg, de akár csúszhat is. A munkálatok mindenesetre már javában zajlanak, a dalokat Varsóban veszik fel a Black Kiss Records stúdiójában.

Ewelina azt ígéri, hogy nagyon pozitív lesz a lemez, habár nagyon izgul a fogadtatás miatt, még annak ellenére is, hogy dalai és előző albumai óriási népszerűségre tettek szert, sőt a We Mgle már az egymilliós nézettséget is túl lépte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek