Starity

Joe Manganiello bonyolultnak találta Sofia családját

2014. július 30. 13:01   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe és Sofia kapcsolata nemrég került a nyilvánosság elé, a színésznő viszont komolyan veszi ezt a dolgot, hiszen már be is mutatta családjának párját.

hirdetés
Joe Manganiello bonyolultnak találta Sofia családját

A Modern család és a True Blood sztárjai még ebben a hónapban kezdtek el randizni egymással, majd nem is olyan sok idő elteltével már a média is tudott románcukról. Sofia pedig annyira lelkes és annyira örvend jelenlegi párjának, hogy a hétvégén bemutatta már a családjának is. Joe azonban – aki egy szót sem ért a spanyol nyelvből – csak ámult és bámult, hogy mi folyik körülötte.

Egy bennfentes a New York Postnak adott nyilatkozatásban elmondta, hogy Joe semmit sem értett a párbeszédekből: „Körülbelül 12 családtag vett részt az ebéden, amit Sofia rendezett, hogy bemutassa párját. Ám mivel mindenki spanyolul beszélt, így Joe egy szót sem értett, abból, amiről szó volt.”

Aggodalomra egyébként nem volt oka, hiszen a barna szépség az ebéd nagy részét azzal töltötte, hogy párja és családja között játszotta a fordító szerepét.

Sofia és Joe először egy, a Fehér Házban rendezett vacsorán találkoztak, majd egyre jobban össze melegetek és már a nyilvánosság előtt is felvállalják kapcsolatukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek