Starity

Guillermo del Toro: „A Crimson Peaktől mindenki meg fog rémülni”

2014. augusztus 01. 22:10   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Guillermo del Toro az idei Comic Conon mesélt legújabb horrorjáról, ami állítása szerint mindenkit halálra fog rémiszteni.

hirdetés
Guillermo del Toro: „A Crimson Peaktől mindenki meg fog rémülni”

A jövőre mozikba kerülő Guillermo del Toro-horrorfilm, a Crimson Peak az idei Comic Conon nagyot tarolt, még úgy is, hogy a szereplőgárdából senki sem jelent meg, csak a rendező.

Nemcsak egy előzetest mutattak be az ott jelenlévő rajongóknak, de Guillermo számos titkot mesélt közelgő művéről, sőt, még azt is elmesélte, hogy eredetileg a párt Benedict Cumberbatch és Emma Stone játszotta volna, de ők a végére lemorzsolódtak és így maradt meg Tom Hiddleston és Mia Wasikowska.

„Ez egy anti-romantikus film lesz. Lesz benne romantika természetesen, de szellemek is. A szellemek ijesztőek lesznek, de az emberek még annál is jobban. Brutális lesz, de egyben szép is” – mesélte a rendező filmjének kisebb részleteit az újságíróknak.

A rajongók a helyszínen bemehettek a filmben is látható kis házba, ahol számos kellék és jellegzetes dolog is megtalálható volt. A szemfülesek még azt is észrevették, hogy a legtöbbet látott figura egy lepke volt, ami állítólag kulcsfontosságú lesz.

A film 2015. október 15-én fog startolni az amerikai mozikban.

A film legelső hivatalos logója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek