Starity

Klippremier: Katy Perry — This Is How We Do

2014. július 31. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Katy Perry legújabb videoklipje, a This Is How We Do dalhoz, ami a 2013 őszén megjelent Prism nagylemezén található meg.

hirdetés
Klippremier: Katy Perry — This Is How We Do

A This Is How We Do kislemezt olyan globális slágerek előztek meg, mint a Roar, Unconditionally, Dark Horse és Birthday – azonban, ahogy a slágergyáros énekesnőt ismerjük, egészen biztosan nem ez lesz az utolsó kiadott dala!

A számot épphogy elkezdték játszani a rádiók, máris megfilmesítették és elénk tárták a dalszöveget, Katyhez illő módon. A klippremier dátumát Perry két nappal korábban, július 29-én jelentette be Instagram- és Facebook-fiókján.

A látványvilág tervezője Nasir volt, aki olyan szupersztárokkal dolgozott együtt, mint Rihanna és Nicki Minaj. A designernek megvan a saját, univerzális világa, amit most a klipben is bemutattak. E.T.-szemöldök, futurisztikus ruhák, 90-es évek divatja – így nyomul Katy Perry!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek