Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2014. augusztus 01. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, hogyan ünnepelte Avril Lavigne a házassági évfordulóját, ki szakított ismét szerelmével vagy hogy milyen bejelentést tett nemrégiben Anastacia? Cikkünkből megtudhatod!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Avril Lavigne smaragdgyűrűt kapott ajándékba

Avril Lavigne egy évvel ezelőtt mondta ki a Nickelback énekesének, Chad Kroegernek a boldogító igent, akitől első házassági évfordulójukra egy meseszép, 17 karátos smaragdgyűrűt kapott.

„Még mindig alig tudom elhinni az első házassági évfordulónkra kapott ajándékomat. 17 karátos vágott smaragd. Ejha! Imádom az én férjecskémet!”írta az énekesnő egy kép kíséretében a Facebookon.


Fotó: Facebook/Avril Lavigne

*

Cody Simpson újra szingli

A 17 éves énekes az ausztrál The Morning Show keretein belül tette közhírré, miszerint véget ért kapcsolata kedvesével, Gigi Hadiddal. „Ez [a kapcsolat] bonyolult. Úgy értem, ismét felkerültem a piacra” – viccelődött az énekes, aki jelenleg Justin Bieber közreműködésével dolgozik legújabb lemezén.

*

Véget ért a Three Days Grace turnéja a Sick Puppies-zal

A kanadai négyes néhány órával ezelőtt osztotta meg a Facebookon keresztül, hogy véget ért a Sick Puppieszal közös turnéjuk. „Két nappal ezelőtt került sor a turnénk utolsó estéjére a Sick Puppies társaságában. Klassz emberek, csináljuk meg újra!” – írták a srácok egy képet is mellékelve az utolsó közös napjukról.


Fotó: Facebook/Three Days Grace

*

Adam Lambert énekelte volna Az éhezők viadala betétdalát

Amerikai újságnak adott interjút Anastacia, aki érdekes részletet árult el az egyik, korábban felvett daláról, a Lifeline-ról:

„Amikor elkezdtünk az albumon munkálkodni, együtt dolgoztam Jamie Harmannal. Együtt alkottuk a Pendulum dalt, miközben ő írta a Lifeline-t. Lejátszotta nekem, és imádtam a hangzását, csak arra tudtam gondolni, hogy »Úristen! Úristen!«. Teljesen beleszerettem, de azt mondta, nem tarthatom meg, mert ez a Hunger Games számára készül, és már Adam Lambert felénekelte számukra. Végül, mégsem került be az anyagba, így megtarthattam. Köszi, Hunger Games!”

*

Claire Holt egy édes gyerekkori képet posztolt magáról

A Vámpírnaplók 26 éves sztárja alig néhány órával ezelőtt osztott meg rajongóival egy édes gyerekkori képet magáról, melyen rövidre vágott, fiús fazonú frizurával láthatjuk őt, ám azt bátran kijelenthetjük, hogy vonásai nem sokat változtak az eltelt évek alatt!


Fotó: Twitter/Claire Holt

*

Harry Potter nevében is köszönetet mondott J. K. Rowling

A Harry Potter-könyvek szerzője, Joanne Kathleen Rowling július 31-én ünnepelte 49. születésnapját, mely alkalomból nemcsak őt, hanem az általa megteremtett Harry Pottert is felköszöntötték rajongói – ugyanis az írónő a könyvben születésnapjára datálta Harry születését is, melyről a mai napig nem feledkeztek meg a fanatikusok.

„Harry és én egyaránt köszönjük a születésnapi jókívánságokat!” – írta Rowling a Twitteren.


Fotó: Twitter/J. K. Rowling

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek