Starity

Megjelent a Spongyabob-film első előzetese

2014. augusztus 01. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015-ben kerül a mozikba a The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water címre hallgató film.

hirdetés
Megjelent a Spongyabob-film első előzetese

Spongyabob Kockanadrág 1999-ben indult hódító útjára sorozat formájában, majd 2004-ben elkészült egy film is a népszerű karakterről, melynek folytatása jövőre debütál a mozivásznon, a legelső hivatalos trailer viszont már most napvilágot látott.

Az új animációs és egyben élőszereplős alkotás a Paramount Animation és a Nickelodeon Movies jóvoltából készült el, rendezője a sorozat forgatókönyvírója és producere, Paul Tibbitt volt, a forgatókönyvet pedig Jonathan Aibel és Glenn Berger alkották meg.

Az eredeti szinkronhangok, Tom Kenny (Spongyabob és Csigusz), Bill Fagerbakke (Patrik), Rodger Bumpass (Tunyacsáp), Clancy Brown (Rák uram), Carolyn Lawrence (Szandi), valamint Mr. Lawrence (Plankton) mellett szerepet kapott még többek között Antonio Banderas és Noah Lomax is a produkcióban.

A film a The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water címet kapta, így már ebből leszűrhető, hogy Bikinifenék lakói el fogják hagyni a vizet, és a szárazföldön, az emberek között keverednek bajba és élnek át izgalmas kalandokat, mindezt pedig 3D-ben élvezhetik majd a nézők 2015-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek