Starity

Kate Hudson szerint Heath Ledger csókolt a legjobban

2014. augusztus 01. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő egy interjú alkalmával valotta be, hogy szerinte a hajdani színész csókolt eddig legjobban kollegái közül.

hirdetés
Kate Hudson szerint Heath Ledger csókolt a legjobban

Pontosan egy hete debütált az amerikai mozikban Kate Hudson és Zach Braff vadonatúj közös filmje, a Wish I Was Here, melynek kapcsán a héten a Watch What Happens Live című műsorban is vendégeskedtek, ahol Andy Cohennel beszélgettek, valamint néhány szerencsés néző telefonon feltehetett a két színésznek egy-egy kérdést.

Így történt, hogy az egyik szerencsés betelefonáló azzal a kérdéssel állt elő Kate-hez, hogy eddigi filmes csókjai és kollégái közül ki volt a legjobb – hozzátéve, hogy Zachet kizárva, bár véleménye szerint biztosan nagyon jól csókol, amire a színész így reagált: „Köszönöm, kedvesem! Köszönöm, hogy hozzátetted, 'a jelenlevők kizárva'.”

„Azt kell, hogy mondjam, a kedvencem Heath Ledger volt. Meglehetősen remek volt. Annyira csodálatos és édes és igazi úriember volt. Azt kell, hogy mondjam, visszatekintve az összesre... és ez nagyon... ő nagyon bájos volt” – árulta el a 35 éves színésznő, bár mondandója végén már nem igazán találta a szavakat. „Elég nehéz volt ezt megválaszolni. Egy csodálatos emlék.”

Kate és a 28 éves korában elhunyt színész a 2002-ben megjelent romantikus kalanddrámában, A gyávaság tollaiban játszhatott együtt többek között Wes Bentley oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek