Starity

Hamarosan stúdióba vonul Anette Olzon

2014. augusztus 02. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig pár hónapja jelent meg a svéd énekesnő első önálló lemeze, de ő máris a stúdióban tölti idejét új dalokon dolgozva.

hirdetés
Hamarosan stúdióba vonul Anette Olzon

Márciusban dobta piacra első önálló lemezét a Nightwish egykori énekesnője, Anette Olzon. A svéd tehetség most egy teljesen más oldalát mutatta meg a nagyérdeműnek, mivel a Shine névre keresztelt lemez sokkal inkább egy pop-rock album lett, mintsem metal.

A szólólemezhez természetesen egy új együttes is társult, amelyet csakis a hozzá közelálló személyek alkotnak. Az énekesnő júniusban már turnéra is indult újdonsült csapatával, hogy élőben is szuperáljon a Shine, amely nagyon elnyerte a rajongók tetszését. Nettie azonban láthatóan nem vesztegeti idejét, hiszen máris új dalokon dolgozik, a jövőhéten pedig már stúdióba is vonul felvenni őket.

A jó hírhez egy kis aprósággal is kedveskedett rajongóinak, egy videót tett közzé közösségi-oldalán, amelyben elénekli a nagysikerű Jégvarázs című animációs film betétdalát, a Let It Gót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek