Starity

Közszemle tárgya lett Selena Gomez hátsója

2014. augusztus 02. 18:06   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez a mai napon új értelmet adott az „out and about” kifejezésnek.

hirdetés
Közszemle tárgya lett Selena Gomez hátsója

Selena Gomez mindig gondosan megválogatja öltözékét, még akkor is, ha csak egy sima utcai sétáról van szó. Ám a legutóbbi, Los Angelesben tett látogatásánál ez nem így történt, hiszen falatnyi farmershortjának köszönhetően minden éppen arra járó szemügyre vehette Miss Gomez fenekét – beleértve a szemfüles paparazzókat, akik természetesen meg is örökítették ezt.

Ha elölről nézzük, még csak határt feszeget, viszont hátulról már mindet átlépi az aprócska short. A legszörnyűbb az egészben pedig az, hogy a darabot Selena egy üzleti megbeszélésen viselte, ami szerintünk biztosan jól sikerült, ha többségben férfiak ültek a teremben.

Igaz, hogy javában tombol a nyár, ám hírességként, akinek minden lépését figyeli a nagyvilág, jobban oda kellene figyelnie öltözködésére, mivel bár ő már felnőtt, bőven akad nála sokkal fiatalabb rajongója és nem ez a legjobb módja a példamutatásnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek