Starity

Új filmszerepet kapott Sasha Pieterse

2014. augusztus 02. 22:10   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sasha Pieterse még csak 18 éves, de számos szerepben láthattuk már. Egyik legmegosztóbb szerepe Alison DiLaurentis a Pretty Little Liarsben, mely egy csapásra meghozta neki a sikert.

hirdetés
Új filmszerepet kapott Sasha Pieterse

A színésznő ezúttal egy drámafilmben kapott szerepet, amelynek címe Burning Bodhi, és várhatóan 2015-ben fog megjelenni. Sasha az Instagramon osztott meg néhány képet rajongóival a forgatásról, amelyen hatalmas pocakkal látható. Követői először azt hitték, hogy a színésznő tényleg terhes, de erről szó sincs, ugyanis csak a szerep kedvéért kapott műhasat.

A történet szerint egy fiatal férfi a Facebookról tudja meg, miszerint a középiskolás legjobb barátja meghalt, így haladéktalanul hazautazik, hogy szembeszálljon szüleivel és segítséget nyújtson az összetört szívű barátnőnek. A filmben Sasha egy Aria nevű terhes nőt alakít, aki a főszereplő első barátnője volt. A filmben feltűnik többek között Kaley Cuoco, Landon Liboiron, Virginia Madsen, Cody Horn és Tatanka Means is.


Fotók: Instagram/Sasha Pieterse

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek