Starity

Fergeteges koncertet adott Lucy Hale

2014. augusztus 04. 14:02   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 31-én este Lucy Hale fellépett a Honda Stage jóvoltából a kaliforniai Burbankban található iHeartRadio színházban, ahol sok dalát előadta rajongói legnagyobb örömére.

hirdetés
Fergeteges koncertet adott Lucy Hale

„Ez volt életem legnagyobb élménye. Wow. Egyszerűen nem tudok megszólalni. Köszönöm mindenkinek aki eljött, és külön köszönet a HondaStage-nek és az iHeartRadiónak!” - mondta a fiatal énekes-színésznő.

Lucy teljesen meghatódott, amikor megtudta, hogy néhány Pretty Little Liars-beli kollégája is ellátogatott a fellépésre, Ian Harding (Ezra), Tyler Blackburn (Caleb), és Keegan Allen (Toby) személyében, akik a helyszínen élvezhették az élő show-t, sőt, ha ez nem lenne elég, a Teen Wolf egykori sztárja, Colton Haynes és Ally Maki is a helyszínre érkezett.

A debütáló albumáról szinte minden dalt előadott (Goodbye Gone, Kiss Me, Love Tonight, Road Between, Red Dress, Nervous Girl, Just Another Song, From The Backseat, You Sound Good To Me és Lie A Little Better), valamint elénekelte Dolly Parton Jolene-ját is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek