Starity

Bill Kaulitz elárulta: már forgatják az első videoklipet

2014. augusztus 04. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre biztosabb, hogy még ebben az évben visszatér a német zenekar — a frontember az Instagramon számolt be közeli terveikről.

hirdetés
Bill Kaulitz elárulta: már forgatják az első videoklipet

Hogy a Tokio Hotel hosszú idő elteltével készen áll a visszatérésre, és még ebben az évben megjelenteti a várva várt új albumát, ismert tény. Hogy pontosan mikor, azt még nem árulták el. Most azonban úgy tűnik, hogy a nap, amikor nyilvánosságra hozzák, egyre közelebb van. Bill Kaulitz egy önarcképet készített a szárítóbura alatt és feltöltötte az Instagram-profiljára ezzel az angol nyelvű üzenettel: „Hajnap – készülök az első videoforgatásra #tokiohotel #szőkítés #szőke #fólia #alien #videoforgatás #újkislemez #2014.”

Úgy tűnik, hogy az album már elkészült. Ha már videót forgatnak, akkor nem kell sokat várni az első kislemez megjelenésére, és a rajongók ünnepelhetnek.

Noha a banda 2009 óta nem jelentetett meg semmilyen zenei anyagot, és az ikrek Los Angelesbe költöztek, a rajongók nem adták fel a reményt, hogy új dalok készülnek majd. Tavaly, amikor Bill és Tom a Deutschland sucht dem Superstar tehetségkutató műsorában zsűrizett, elárulták a Gala riporterének, hogy ismét csak a zenére akarnak összpontosítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek