Starity

Anthony Mackie még nem akar Amerika kapitány lenni

2014. augusztus 04. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anthony Mackie sokkal szívesebben látná Sebastian Stant Amerika kapitány szerepében – egyelőre.

hirdetés
Anthony Mackie még nem akar Amerika kapitány lenni

Kevin Feige szerint a Winter Soldier története az egyik leglenyűgözőbb a Marvel-képregény-univerzumban. Most, hogy a film bemutatását követően a karakter rajongótábora megtriplázódott, mindennaposak a találgatások azzal kapcsolatban, mikor és hogyan fogja átvenni Bucky Barnes Amerika kapitány helyét a halála után. Nemrégiben a Marvel bejelentette, hogy amellett, hogy Thor ezennel nő, Amerika kapitány is afroamerikai lesz, hiszen a képregényben Sam Wilson bújik az egyenruhába.

Habár egyelőre a képregénysorozatban történt változás nem influálja a filmes univerzumot, kérdéses, ki lesz Amerika kapitány – Sam vagy Bucky. A Samet alakító Anthony Mackie nemrég elárulta, megtiszteltetésnek érzi, hogy karakterére ekkora feladat hárult, de szerinte nem véletlen, hogy Sebastian Stan kilenc filmre szóló szerződést kötött a Marvellel – úgy véli, sőt, azt szeretné, hogy Sebastian (a Tél katonája) vegye át Steve Rogers helyét, ha Evans háromfilmes szerződése lejár.

„Izgatott vagyok emiatt, szerintem, ha errefelé haladnak a filmekkel, sok időbe fog telni [hogy eljussanak odáig], mivel rengeteg karakterfejlődést látunk addig. Tudod, őszintén izgatott vagyok amiatt, hogy Sebastian alakíthatja a kapitányt. Sebastian nagyszerű színész, imádom Chris Evanst mint Steve, és úgy érzem, bármerre haladhatnak a történettel. Élvezem a szerepem a kapitány mellett, és nem sietek azzal, hogy átvegyem a helyét” – állítja Mackie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek