Starity

Klippremier: Marianas Trench - Pop 101

2014. augusztus 05. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Marianas Trench legújabb száma a Pop 101 címet kapta, és célja, hogy „megtanítsa” nekünk, hogy kell toplistás popdalt írni.

hirdetés
Klippremier: Marianas Trench - Pop 101

Ki is tudhatná jobban a popdalok kliséjét, mint Josh Ramsay, aki írt már dalokat Emily Osmentnek, Jessica Lee-nek és a szintén kanadai pop-punk bandának, a Faber Drive-nak? Vagy annál, akit 2013-ban Grammyre jelöltek az „Év Legjobb Dala” kategóriában, a Call Me Maybe-ben való segítsége miatt?

Hallhatunk vadonatúj számban dupsteppet, rappet, és az együttestől már megszokott harmóniákat, azonban itt-ott elcsentek különböző elemeket a mostanában felkapott előadóktól, ezzel bizonyítva, hogy mennyire sekélyesek és könnyen imitálhatók a dalok.

A videó azonban ezzel együtt kiparodizálja a közhelyessé vált videoklip-motívumokat, mint például a meztelen nők szexualizálását, a twerkölést és az esze-veszett házibulikat. De, ha ez még nem elég, a fiúk kiparodizálták Ke$ha, Miley Cyrus, Lady Gaga, Robin Thicke és az LMFAO klipjeit is.

Az együttes elmondása szerint legújabb albumuk viszont nem ilyen lesz. A 2011-es Ever After után a banda valami frissel és újjal fog visszatérni, amit az a hivatalos teaser is bizonyít, amit Josh a hivatalos Twitter-oldalán osztott meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek