Starity

A héten mindenképpen meg kell szülnie Ördög Nórinak

2014. augusztus 05. 11:11   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ördög Nórának júliusban kellett volna megszülnie második gyermekét, ám a baba még várat magára. A műsorvezető terhessége mindvégig problémamentes volt, most azonban felmerülhetnek bizonyos aggályok, hiszen a túlhordásnak egészségügyi kockázatai is lehetnek.

hirdetés
A héten mindenképpen meg kell szülnie Ördög Nórinak
Fotó: Avon

Másfél hete meg kellett volna születnie Ördög Nóra és Nánási Pál második gyermekének, hisz július 25-ére volt kiírva. Mici kistesója azonban még édesanyja pocakjában maradt, hiába várja már őt mindenki.

Az orvosok azt mondják, ez a másfél hetes túlhordás azt jelenti, hogy Nóri bármelyik nap, sőt bármelyik órában világra hozhatja a picit. A műsorvezető terhessége egyébként mindvégig problémamentes volt, sőt, ki is virult alatta. Még ezt a másfél hetes túlhordást is nagyon jól viseli, ugyanis egyik nap egy napilap fotósa plázázás közben kapta le a kismamát. Ennek ellenére nem lehet felhőtlenül boldog, hiszen az, hogy a kisfiú még mindig nem született meg, komoly egészségügyi következményekkel járhat.

Dr. Hadnagy János azt mondta a Borsnak, hogy a betöltött 41. hét után mind a kismamának, mind a babának orvosi megfigyelésre van szüksége, és ha a terhesség eléri a 42. hetet, a szülést mindenképp meg kell indítani, hisz a születendő gyermeknél agykárosodáshoz vezető oxigénhiányos állapot is felléphet. Ezek szerint tehát Ördög Nóri legkésőbb pénteken világra kell, hogy hozza Mici testvérét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek