Starity

Klippremier: Andy Grammer & Tiffany Alvord - Back Home

2014. augusztus 05. 12:12   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napja jelent meg Andy Grammer és Tiffany Alvord duettjének videoklipje.

hirdetés
Klippremier: Andy Grammer & Tiffany Alvord - Back Home
Fotó: Facebook/Tiffany Alvord

Tiffany Alvord csak idén májusban jelentette be közösségi profiljain, hogy augusztusban piacra dobja a harmadik saját albumát, a Legacyt, azóta pedig rendületlenül végzi a munkálatokat. A videomegosztóra eddig az I Knew You Were The One-t töltötte fel, valamint a Magic dalszöveges változatát, de két napja elárulta, hogy a hosszú csúsztatás után, 12-én végre megjelenik az utóbbihoz tartozó klip is.

Amellett, hogy Miss Alvord a Legacyn dolgozik, mindig szakít időt arra, hogy nagy kihagyás nélkül feldolgozásokkal lepje meg rajongóit, és miközben a saját dalok töltődtek fel a csatornájára, négy darab feldolgozást is készített: Nico és Vinz I Am Wrongját, A 5 Seconds Of Summer Don't Stopját, Rihanna Umbrelláját egy barátnőjével, és a Magic Rude-ját.

Két nappal ezelőtt pedig – mint láthattuk a csatornáján – még egy duettet is elvállalt Andy Grammerrel, akivel együtt énekelték el az énekes Back Home című számát, ami a legújabb albumán kap helyet, Tiffany pedig minden bizonnyal single-ként adja ki. A nóta kétségkívül nagyon vidám lett a két énekes előadásában, és természetesen letölthető az iTunesról is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek