Starity

Ashley Tisdale szerint barna hajjal sokkal komolyabban veszik

2014. augusztus 05. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bello magazinnak adott interjút a 29 éves színésznő és az augusztusi címlapról is ő tekint vissza ránk.

hirdetés
Ashley Tisdale szerint barna hajjal sokkal komolyabban veszik
Fotó: Aleksandar Tomovic/Bello magazin

Ashley Tisdale egyáltalán nem unatkozik mostanában, hiszen nemrég startolt első sorozata, a Young & Hungry, amit saját produkciós cégével, a Blondie Girl Productionsszel alkottak és elindította divatblogját is, valamint nemsokára hozzálát egy vadonatúj széria, a Buzzy's forgatásához is, melyben Dannit fogja alakítani.

Mindezek ellenére szakított időt arra is, hogy a Bello magazin 2014-es augusztusi számához részt vegyen egy fotózáson és interjút is adjon, melynek során beszélt természetesen a Young & Hungryról és a divatról is, továbbá hajtéren szóba került a szőke és a barna közötti ingázása is.

„Remekül érzem magam bármilyen színű is legyek. De van valami a barna hajban, ami miatt a személyiségemet egy kicsit sötétebbnek érzem? [nevet] Egy darabig barna leszek és egyfajta sötét időszakom lesz, ami miatt azt fogom kérdezgetni, hogy mi folyik itt? Annyira komoly vagyok. Általában annyi energiám van és nagyon pezsgő személy vagyok, így amikor bebarnulok, mindig jön az az érzés, hogy 'mi bajom van'? Aztán, amikor szőke vagyok, megint úgy érzem, hogy önmagam vagyok. [nevet] Szerintem a szőke határozottan mókásabb. Amikor barna vagy, az emberek egy kicsit másképp tekintenek rád. Úgy érzem, hogy barnaként sokkal komolyabban vesznek, és ezzel felveszed ezt a ritmust, ami jóval komolyabb, mint amilyen korábban voltál.”

„Teljesen kiveszem a részemet a kulisszák mögött. Tulajdonképpen most is éppen a forgatásról jöttem. Ott vagyok minden felolvasásnál, és minden péntek este a show-estjükön. Jó dolog azon a helyen lenni, ahol most már magabiztosan dolgozhatok producerként, főként ennél a projektnél. Először azt akarták, hogy én legyek a főszereplő. Nyilván imádom az ABC Familyt és a céget is, de inkább producerként szerettem volna részt venni ebben, és nem a hajtóereje lenni. Amikor berendelték a pilotot, akkor tudtam már, hogy nem az a lényeg, hogy részese vagyok, hanem annyira hittek benne, mint én” – osztotta meg a lappal.

„Úgy gondolom, hogy egy jó feszülős farmer alapvető dolog. Van egy darabom a Bebe-től és igazából jelenleg ez a kedvencem. Fel lehet dobni őket és lapos cipőkkel jól néznek ki. Annyira imádom őket és sok más dolgot is divattéren. Van, hogy inkább a Valentinót választom a sok olcsóbb dolog helyett. De van, hogy találok egy jó vintage-helyet és ott találok egy király pólót és tudod, ahhoz veszek fel valami jót. Szerintem minden attól függ, hogy hogyan kombinálod a különböző ruhákat” – árulta el Ashley.

Fotók: Aleksandar Tomovic/Bello magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek