Starity

Jótékonykodott a Tuti gimi sztárja

2014. augusztus 05. 19:07   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jana Kramer nemrég Hondurasba utazott, hogy segítsen egy rajongójának. A tehetséges színészénekesnő ruhákat adományozott neki.

hirdetés
Jótékonykodott a Tuti gimi sztárja

Jana Kramer Love című videoklipjének forgatásán ismerkedett meg egy Angela nevű kislánnyal Hondurasban, aki nagyon a szívéhez nőtt. A forgatás ideje alatt ugyanis a sztár nagyon jó kapcsolatot alakított ki a gyermekkel, így mikor ott kellett hagynia, nagyon sajnálta. A közösségi oldalakon többször is kifejezte, hogy mennyire hiányzik neki a videoklipjében is látható lány, így nemrég úgy döntött, ismét meglátogatja.

Jana azonban nem ment üres kézzel hozzá, ugyanis több ruhát is vitt neki, amelyet maga gyűjtött össze. Természetesen a híresség azonnal fel is töltött néhány fotót az internetre, amelyeken Angelával látható.

A fotókhoz írt bejegyzéseken pedig az is látszik, hogy az énekesnő szinte a lányának tekinti kicsi rajongóját. „Visszatértem az én kislányomhoz, Angelához Hondurasba” – olvasható az egyik mondatában.

Az RTL Klubon jelenleg is futó – hétköznap 14 óra 40 perckor látható – Tuti gimiben a hazai rajongók is megcsodálhatják a sztárt, igaz sorozatbeli karaktere, Alex Dupré nem olyan személyiség, mint ő maga.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek