Starity

Hivatalos: Kimi Räikkönen apa lesz

2014. augusztus 06. 16:04   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kimi Räikkönen és Minttu Virtanen jövő év elejére várják első közös gyermeküket.

hirdetés
Hivatalos: Kimi Räikkönen apa lesz

A finn lapok számoltak be először a hírről, miszerint Minttu gyermeket vár. Nem ez volt azonban az első eset, hogy ezt feltételezik a párról, ezért aztán sokan szkeptikusan fogadták a hírt, ám Minttu a mai napon megerősítette a híreszteléseket egy a Twitterre posztol képpel, ami alatt ugyan finn szöveg van, de a hashtagek sokat mondóak: a Jégember és barátnőja valóban szülők lesznek néhány hónapon belül.

A hír meglepetésként érte a rajongókat, hiszen a 34 éves versenyző többször hangoztatta, hogy nem akar addig gyermeket vállalni, míg versenyzői pályafutása tart, ezért is nem született gyermeke volt feleségétől a szépségkirálynő, Jenni Dahlmantól.

Kimi és Minttu körülbelül egy éve alkot egy párt, november óta egy fedél alatt is élnek. Minttu rendkívül támogatja Kimi karrierjét, minden futamra vele tart, sőt, még munkáját is ott hagyta, hogy minél több időt tölthessen Kimivel. Gratulálunk a párnak!


Fotó: Instagram/Minttu Virtanen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek