Starity

Kellan Lutz Angelina Jolie-t akarja

2014. augusztus 06. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight-filmek egykori sztárja elárulta: azt szeretné, ha Angelina Jolie-val játszhatna a The Expendables következő részében.

hirdetés
Kellan Lutz Angelina Jolie-t akarja

A 29 éves színész, aki John Smilee-t alakítja a The Expendables 3-ban, nagyon izgatott amiatt, hogy az akciófilm következő részében egy női akcióhős is szerepet kap. Hétfőn, a londoni premieren elmondta a BANG Showbiz riporterének, hogy szívesen látná partnereként a 39 éves Angelina Jolie-t, Cate Blanchett-et, Cameron Diazt vagy Jessica Bielt.

Legutóbbi munkájában Kellan olyan szupersztárokkal szerepelhetett együtt a filmvásznon, mint Sylvester Stallone, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, és Harrison Ford. Elmondása szerint a legjobban a Stallonéval és a Jason Stathammel végzett munkát élvezte.

„Szeretek Slyjal dolgozni, de tudod, Wesley Snipes és Antonio Banderas ... ők hihetetlen csődörök, jó móka volt velük dolgozni, nagyon klassz és Jason Statham is egy állati jó fej, klassz volt együtt lógni a Transporter és Crank sztárjával.”

A The Expendables 3 premierjén a fent említett sztárok mellett felbukkant még Jonathan Ross, a komikus Jack Whitehall, a bokszoló David Haye és a színész Vinnie Jones is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek