Starity

Sandra Bullock letaszította Angelina Jolie-t a trónról

2014. augusztus 07. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gravity tavaly hatalmas löketet adott Sandra Bullock karrierjének, mivel ennek köszönhetően ő lett a legjobban kereső színésznő a Forbes éves listáján.

hirdetés
Sandra Bullock letaszította Angelina Jolie-t a trónról

Bullock közel 51 millió dollárt keresett 2013 és 2014 júniusa között, így az övé lett az első hely. Őt követi  Jennifer Lawrence (34 millió dollár), Jennifer Aniston (31 millió dollár) és Gwyneth Paltrow (19 millió dollár). A tavalyi győztes, Angelina Jolie az ötödik helyre került, holtversenyben Cameron Diazzal, mivel mindketten körülbelül 18 millió dollárt kerestek.

Tán véletlen lenne, hogy a lista első öt helyezettjéből háromnak is volt komoly romantikus kapcsolata Brad Pitt-tel?

Noha Bullock lett ebben az évben az első helyezett, a keresete elmarad a legjobban fizetett férfi színészétől – Robert Downey Jr. nagyjából 75 millió dollárt kaszált tavaly.

Jól látható a különbség a színészek és színésznők fizetése között, hiszen az első 10 legjobban kereső színész összkeresete a 419 millió dollárt éri el, míg a színésznők esetében ez az összeg csak 226 millió dollár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek