Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2014. augusztus 06. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, ki mutatta meg újszülött kislányát, ki védte meg Britney-t vagy hogy milyen állatot fogadott örökbe Ian Somerhalder és Nikki Reed? Katt!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Emma Roberts újra szőkére váltott

A 23 éves színésznő a Twitter-fiókján tette közhírré, miszerint megvált barna tincseitől és visszatért a szőkéhez. Emma a Nine Zero One szalonban csináltatta meg frizuráját, ahol nemrégiben Demi Lovato is megvált hosszú hajától.

„Újra szőkén! Ismét önmagamnak érzem magam. Köszönöm @NineZeroOne!” – csiripelte a közzösségi oldalon Emma egy kép kíséretében.


Fotó: Twitter/Emma Roberts

*

Kirsten Dunst a gyerekvállaláson gondolkodik

A 32 éves színésznőt az utóbbi hetekben egyre inkább a gyerekvállalás gondolata foglalkoztatja, mivel meglátása szerint most van a legjobb korban ahhoz, hogy végre anya legyen.

„Bébiüzemmódban vagyok, mert két nagyon jó barátnőm is teherbe esett nemrégiben. Míg egyikük nagyon nyugodt, addig a másik alig várja, hogy ismét elfogyaszthasson egy üveg bort. Már a gondolatot is imádom! Már kiválasztottuk a kislányának a nevét. Úgy gondolom, hogy a 33 a legmegfelelőbb kor arra, hogy megszülessen az első babám” – nyilatkozta Kirsten az Us Weeklynek, aki immár két éve alkot egy párt Garrett Hedlunddal.

*

Rebecca Minkoff megmutatta kislányát

A designer augusztus 4-én adott életet második gyermekének, Bowie Lou Bellournak. A 33 éves újdonsült anyuka az Instagramon tett közzé egy képet a kicsiről, amint édesapja, Gavin Bellour karján fekszik.

„Üdvözöljétek Bowie Lou Bellourt! 3628 gram és 52 cm! #boldoghétfő” – írta Rebecca az Instagramon közzétett képhez.


Fotó: Instagram/Rebecca Minkoff

*

Hilary Duff édes videót posztolt Lucáról

A 26 éves színész-énekesnő a tegnapi napon osztott meg egy édes, néhány másodperces kisfilmet kétéves kisfiáról, Luca Cruzról, mintegy bepillantást engedve mindennapjaikba.

„Nem locsolhatsz le” – mondja Hilary a videó elején kisfiának, aki rákontrázik egy de, bizonnyal és máris eláztatja anyukája haját és ruháját, aki nevetve menekül a rázúduló vízsugár elől.


Videó: Instagram/Hilary Duff

*

Ian Somerhalder és Nikki Reed közös házikedvencet nevelnek

Ian és Nikki nemrégiben együttesen fogadtak örökbe egy csodaszép hátast, melyről a Vámpírnaplók sztárja az Instagramon keresztül tudósította követőit egy képet is mellékelve új kedvencükről.

„Büszke új apuka... Micsoda csodálatos teremtmények. Ejha! Az ő neve Eagle. Köszönöm @iamnikkireed, hogy megoszthattuk egymással ezt a különleges pillanatot és a mi nagy kisfiunkat” – írta a színész a képhez, melyen újdonsült háziállatukat öleli.


Fotó: Instagram/Ian Somerhalder

*

Zoe Saldana megvédte Britney-t

Zoe Saldana a Watch What Happens Live című műsor keretein belül állt ki Britney Spears mellett, miután kiszivárgott az énekesnő auto-tune nélkül felénekelt Alien című dala.

„Teljesen biztos vagyok abban, hogy az előadók 80%-a megalázva érezné magát, ha auto-tune nélküli éneklésen kapnák őket” – nyilatkozta a műsor keretein belül a 36 éves színésznő.

„@zoesaldana igazán a legédesebb, köszönöm a kedves szavakat. Semmiség, de nagyszerű élmény volt együtt dolgozni veled. Crossroads 2?” - csiripelte tréfásan közös filmjükre utalva a pophercegnő.


Fotó: Twitter/Britney Spears

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek