Starity

Kendall Jenner és Ashton Irwin randizgatnak?

2014. augusztus 06. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár hónapja még a valóságshow-sztár és a One Direction szívtiprója, Harry Styles kapcsolatától volt hangos a sajtó, azonban most - ha hihetünk a pletykáknak - úgy tűnik, a lány továbblépett, és egy másik, feltörekvő fiúbanda egyik tagjával randizik.

hirdetés
Kendall Jenner és Ashton Irwin randizgatnak?

Harry és Kendall románca februárban ért véget: kapcsolatuk három hónapig tartott, majd útjaik különváltak, mert mindketten a munkájukra szerettek volna koncentrálni. Azonban úgy tűnik, Kendall túl van Harryn, mivel a 5 Seconds of Summer nevű, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő együttes egyik tagjával került szorosabb kapcsolatba.

Hétfőn egy kép került elő arról, ahogy a két fiatal együtt lóg, ám nem kettesben, hanem haveri társaságban voltak. A fotón a 5 Seconds of Summer egy másik tagja, Calum is látható.

Úgy tűnik, a program során Kendall és Ashton kölcsönös szimpátiát éreztek egymás iránt, hiszen a találkozó után éjszaka már ketten ültek be egy taxiba és hajtottak el. Bár ez még nem bizonyíték arra, hogy egy párt alkotnak, nem csodálkoznánk, ha pár hét múlva tényleg arról kapnánk hírt, hogy a két fiatal együtt van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek