Starity

Zendaya Coleman: „Utálom, ha más Disney-sztárokhoz hasonlítanak”

2014. augusztus 06. 20:08   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nemrégiben nemtetszését fejezte ki a kolléganőivel való hasonlítgatásokról.

hirdetés
Zendaya Coleman: „Utálom, ha más Disney-sztárokhoz hasonlítanak”
Fotó: Flaunt magazin

Az Indul a riszás kolléganője után, Zendaya is nemtetszését fejezte ki azzal szemben, ha Miley Cyrushoz, Selena Gomezhez vagy Demi Lovatóhoz hasonlítják. A Gossip Cop interjújában árulta el a részleteket a Replay énekesnője:

„Amit ők csinálnak, az nem az, amit én is, mert nem ugyanazokat a dolgokat képviseljük. Teljesen más emberek vagyunk. Ennek nincs semmi értelme” – majd hozzátette, hogy nem ítélkezik a három Disney-csillag felett, sőt, inkább csodálja őket, és azt, amit véghez vittek – „Nem akarok olyan döntéseket hozni, mint ők, hiszen máshogy nőttek fel, mint én fogok, és teljesen különböző jelleműek vagyunk. Ettől függetlenül csodálom őket, hogy bár nagyon korán lettek híresek, továbbra is két lábbal állnak a földön, és kitartóak, bármilyen probléma is álljon elő. Szerintem ez a legfontosabb.”

Az interjúból az szűrhető le, hogy Zeny saját, különálló karriert szeretne, mégis úgy tűnik, hogy még egy ideig Disney-sztárként fogják emlegetni, hiszen új szerepei a Zapped és a K.C. Undercover című alkotásokban lesznek, melyek mind a ketten a Disney Csatorna gondozásában jelennek meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek