Starity

Még idén stúdióba vonul a Blink-182

2014. augusztus 08. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kaliforniai hármas: Mark, Tom és Travis nemrégiben a Rockfreaks.net riporterének árulta el, miszerint még idén megkezdik legújabb stúdiólemezük felvételeit.

hirdetés
Még idén stúdióba vonul a Blink-182

Az idén, a Sziget Fesztivál keretein belül hazánkba is ellátogató Blink-182 frontembere, Mark Hoppus nemrég nyilvánosságra hozta, miszerint már az év elején el szerették volna kezdeni a felvételeket, ám sajnos eddig nem volt rá módjuk, de még idén stúdióba vonulnak, hogy behozzák lemaradásukat és mint ígérik: az új album egyfajta bocsánatkérés is lesz egyben a hosszú késlekedésért.

Néhány nappal ezelőtt exkluzív interjút adott a Rockfreaks.net riporterének Mark Hoppus, aki a jelenlegi munkálatok mellett jövőbeni terveiről is mesélt.

„Alapvetően még nagyon a kezdeti stádiumban vagyunk. Elkezdtük a felvételeket év elején, de rengeteg minden történt a magánéletünkben, ami megakadályozta a felvételeket, szóval most ismét stúdióba vonulunk az év eleji munka helyett. Azon a ponton vagyunk, hogy több dalötletünk is van, és izgatottak vagyunk a stúdiózás miatt is, de reméljük, hogy az album mihamarabb elkészül majd” - nyilatkozta Mark, aki arról is szót ejtett, miszerint jelenleg producert is keresnek.

„Úgy gondolom, minden, amit egy producertől akarunk az az, hogy ott legyen velünk a stúdióban. Úgy vélem, szükségünk van elfogulatlan véleményre. De ami még fontos, hogy mindannyian ismerjük és tiszteljük. Mindig így volt Jerryvel is [Jerry Finn: ő volt a producere az Enema Of The State, a Take Off Your Pants And Jacket és a Blink-182 albumoknak. Jerry 2008. augusztus 21-én vesztette életét szívinfarktus következtében. – a szerk.], mikor évekig dolgozott velünk. Nagyon jó barát volt, akit mindannyian szerettünk és nagyon tiszteltük a véleményeiért, mint dalszerzőt, producert és hangmérnököt egyaránt. Jerry a legjobbat hozta ki belőlünk a maga egyedi módján és most nehéznek ígérkezik egy hozzá fogható producert találni” – árulta el Mark, ám arról nem esett szó, hogy pontosan mikorra is várható az új album megjelenése és stílusilag melyik korábbi albumhoz áll majd legközelebb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek