Starity

Megszületett Ördög Nóra második gyermeke

2014. augusztus 07. 14:02   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ördög Nóra megszülte kisfiát. A szülés komplikációmentesen zajlott le, a baba és a mama is jól vannak.

hirdetés
Megszületett Ördög Nóra második gyermeke
Fotó: RTL Klub

A hét elején megszületett Ördög Nóra és Nánási Pál második gyermeke. A kisfiút Nóra tíz nappal előbbre várta, ami gondokat is okozhatott volna, de mindketten a legnagyobb egészségnek örvendhetnek. Egyesek azt állítják, a viharnak és az időjárásnak van köze a szülés időpontjához.

Biztos, hogy van összefüggés a szülések megindulása és a frontok között, de erre vonatkozólag nincsenek tudományos mérések. Az azonban kétségtelen, hogy sok baba érkezik a viharok idején – mondta a Borsnak Dr. Vida Gábor.

A lap információi szerint Nóra egy budai luxusklinikán hozta világra a kisfiút, akinek a nevét azonban még nem tudni. Egy, a neve elhallgatását kérő informátor azt mondta, apás szülés volt:

Véletlenül hallottam meg, hogy megérkezett a baba, egy ismerősöm visszajáró vendég ezen a klinikán. Úgy tudom, Nóri fegyelmezetten viselkedett, és nagy-nagy szeretettel fogadták a kis jövevényt. Nagy a boldogság a családjukban.

Sok boldogságot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek