Starity

Miley Cyrus két új tetoválással gazdagodott

2014. augusztus 07. 21:09   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő úgy döntött két újabb tetoválással gazdagítja testét: az egyik egy írás, a másik pedig egy hold. A tetoválást Bang Bang McCurdy készítette el.

hirdetés
Miley Cyrus két új tetoválással gazdagodott

Miss Cyrus a minap ellátogatott Bang Bang New York-i szalonjába, ahol újabb két tetkót csináltatott. Az egyik tetoválás a Love Yer Brain-feliratot ábrázolja, és Miley jobb alkarjára került.

„Pontosan tudta, hogy hová fog kerülni. Azt akarta, hogy igazán vékony vonalak legyenek, majdnem olyan, mint a kézírás, de hanyag is egyben, nem szuper tiszta. Rengeteg tetoválása van, és megpróbált találni magának egy vékony tiszta sort, így esett a választásunk a Skinny betűtípusra” – árulta el Bang Bang az E! Online-nak.

Miley azonban nem csak a vendég székébe ült, ugyanis ő is elkészített egy holdat ábrázoló tetoválást Bang Bangnek, méghozzá egy ugyanolyat, amilyen neki is van. „Ez nem egy tökéletes tetoválás, de első próbálkozásnak igazán ügyes” - nyilatkozta a tetoválóművész a Miley által készített ábráról.

Fotók: Instagram/Miley Cyrus

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek