Starity

Tóth Gabi és Istenes Bence egy párt alkotnak

2014. augusztus 07. 21:09   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két hírességen már az X-Faktor felvételei alatt is látszott, hogy nagyon egy hullámhosszon vannak, de azt talán senki sem gondolta volna, hogy egyszer egy párt alkotnak majd.

hirdetés
Tóth Gabi és Istenes Bence egy párt alkotnak

Tóth Gabi és Istenes Bence már nem is titkolják románcukat, egyre többször fordulnak meg együtt a budapesti éjszakában, ahol önfeledten szórakoznak, és egyfolytában enyelegnek – írja a Blikk. Szombaton az Alterego klubban tűntek fel, és mindenki, aki ott volt, azt állítja, semmi kétség, a két fiatal egy párt alkot.

Többeknek is szemet szúrt, ahogyan Gabi és Bence teljesen egymásba gabalyodott. Gabi folyamatosan Bence nyakában lógott, akin szintén látszott, hogy élvezi az énekesnő társaságát. Körülbelül hajnali kettő körül értek le a klubba, és két órát töltöttek ott. Mindvégig sugdolóztak, évődtek, enyelegtek, csókolóztak, ahogyan ez friss pároknál természetes. Egyértelmű volt teljesen be vannak zsongva a másikra – mondta egy ott szórakozó, kinek szavait többen megerősítették a jelenlévők közül.

A románc kezdete körülbelül az X-Faktor első felvételeire tehető vissza, hiszen már akkor is izzott körülöttük a levegő és megvolt köztük a tökéletes összhang, így a kapcsolat nagyjából öthetes lehet most. Istenes Bence pár hete még egy közös fotót is posztolt Instagram-profilján.

Bár a románcot egyikőjük se erősítette meg, mindenki, aki látta őket, azt mondta, egész végig puszilgatták és csókolgatták egymást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek