Starity

Visszatér a Tokio Hotel!

2014. augusztus 08. 15:03   |   Szerző: B.Bess

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A német zenekar 2010 óta nem adott ki új hanganyagot, így a rajongók türelmetlenül várták a következő nagylemezt. A srácok most megtörték a csendet egy fél perces videóval.

hirdetés
Visszatér a Tokio Hotel!

A Tokio Hotel rajongói most örömüket végre bátran kikiálthatják, mert a német zenekar a Twitteren keresztül osztott meg egy videót, melyben hivatalosan is bejelentik, hogy a zenekar visszatér.

A srácoknak, eddig is működött egy YouTube-csatornája, melyre hivatalos videoklipek mellett egy úgynevezett TH-TV-t is üzemeltettek, melynek funkciója az volt, hogy a rajongókkal minél több kulissza titkot osszanak meg, valamint betekintést nyerhettünk a srácok magánéletébe is, a turnézás világágba és kicsit úgy érezhettük magunkat, mintha mi is ott lennénk velük. Ebből az anyagból – mely immár újra megtekinthető a YouTube-on – megjelent egy DVD is, melyre válogatott epizódok kerültek fel.

A Tokio Hotel visszavonulásával ez is, mint minden más szünetett tartott. A BTK-appon – mely az ikrek közös okostelefonra letölthető applikációja – Tom már 2012-ben említést tett, hogy a kamerákat újra beengedik a stúdióba, így kisfilmek készülnek az új album felvételével kapcsolatban. Mint az új nagylemez kiadása, úgy ezen felvételek is várattak magukra, de az újonnan feltöltött videó alapján számíthatnak a rajongók arra, hogy az a bizonyos, visszatérés nem marad el.


Fotó: Twitter/Tokio Hotel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek