Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. augusztus 07. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc sztárjaink rajongóiknak most koncertről, tengerpartról, ágyból, stúdióból, szafariból vagy éppen múzeumból jelentkeztek! Nézzük, az e heti legnépszerűbb és legjobb fotókat.

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Adam Lambert várt B&J érkezésére...

Adam Lambert részt vett Beyoncé és Jay-Z Los Angeles-i turnéállomásán, és szemmel láthatóan remekül érezte magát! A VIP-vendégekről megannyi rajongói fotó és videó előkerült.

Miranda Kerr az egyensúlyérzékét tesztelte

Ha szép, és stílusos képekre vágyunk, akkor biztosan számíthatunk Miranda Kerre! Az ex VS angyal most nyaralásáról posztolt egy képet, egy gyönyörű, fehér, csipkeruhában.

Miley Cyrus ismét lazán öltözött fel

Különös módot választott Miley Cyrus arra, hogy megköszönje rajongójának az ajándékba kapott bugyit: lazán lefotózta magát abban és csak abban. Az biztos, hogy a Smilert nagyon boldoggá tette ezzel a húzásával!

Lea Michele titkos projekten dolgozik

Lea Michele stúdióba vonult, hogy szavaival élve, egy izgalmas projekten dolgozzon. A fotóhoz kamerákat és egy mosolygós fejet is csatolt, így elképzelhető, hogy egy új filmhez rögzít betétdalt?

Véget ért Rihanna és Eminem próbája

A két világsztár túlesett az utolsó soundchecken a közös turnéjuk, a The Monster előtt. Cali lesz az első megálló, a setlist pedig egyelőre szupertitkos!

Justin Biebert egy tigris szemét örökölte

Katy Perry Roar dalszövege egészen biztosan meginspirálta Justin Biebert, aki a következő képet osztotta meg Instagram-fiókján. „Mindig is tudtam, hogy egy francos tigris vagyok” - pötyögte.

Beyoncé Chanel-lány lett

Mindig-tökéletes Beyoncé egy hibátlan szettet publikált a mikroblogján. A farmer ruha 100%-ban Chanel, és az biztos, hogy Beyónak jól áll a minőség.

Ian Somerhalder legújabb jó barátja

Nemes célon dolgozik Ian Somerhalder, mióta megalapította a The Ian Somerhalder Foundationt, miközben összebarátkozott egy remek sráccal, méghozzá, egy tevével! Az aranyos selfiet pár napja posztolta, de már közel fél millió szívecskét érdemelt ki vele.

Katy Perry újabb múzeumot látogatott meg

Szabadidejében is szeret művelődni Katy Perry, aki újabb múzeumból posztolt selfiet a rajongóinak. A kép a The Mütter Museum-ban készült, az anatómia részlegen.

Lady Gaga heavy-metal sminkje

A '80-as évekből meríti mostanában az inspirációt a szörnyanya, aki egy nem hétköznapi sminket mutatott be Instagramján. „Szeretlek titeket, szörnyecskék. Csodás dolgok vannak előttünk. Elhitetitek velem, hogy minden új felfedezés jobb, mint amilyen az előző volt” – írta.

Harry Styles zoknija népszerű

Közel egy millió szívecskét kapott Harry Styles felemás zoknija az Instagramon. A szívtipró egyébként nem híve a selfieknek, ritkán posztol magáról bármi érdemlegeset – rajongói bánatára!

Liam Payne a rajongóikat parodizálja

Niall Horan fan-fiókot csinált hivatalos mikroblogjából Liam Payne. Megannyi kép után a nevét is MRS. HORAN-re javította, a bióját pedig a következőre írta át: „5/4 követ, találkoztam Niallel, aki pózolt velem... Nem egy nap dolog”. A nap lezárásaként kirakott egy közös képet is az ír sráccal: „URAMISTEEEEN, CSINÁLTUNK EGY SELFIET”.

Új képeket mutatott be Selena Gomez

Instagramján osztott meg két új képet az Adidas kampányából, méghozzá, ami a 2014 őszi/téli kampányhoz készült. Nektek is bejön ez a laza, sportos stílus Miss Gomezen?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek