Starity

Kórházba került Lady Gaga

2014. augusztus 08. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga rosszul lett az augusztus 6-án Denverben tartott koncertje után, ezért azonnal kórházba szállították. A diagnózis: magassági betegség.

hirdetés
Kórházba került Lady Gaga

Ez a betegség rendszerint olyan embereknél jelentkezik, akik 2500 m felett dolgoznak vagy élnek. A tünetek között megtalálható a fejfájás, hányinger, étvágytalanság, gyengeség, légszomj és szédülés is.

Az énekesnő hamarosan jobban érezte magát, ezt is tanúsítja az a fotó, amelyen oxigénmaszkot visel és amit ő maga töltött fel Instagram-fiókján keresztül. A képhez ezt a megjegyzést fűzte: „A magassági betegség nem vicc.”


Fotó: Instagram/Lady Gaga

A popdíva nem először járt kórházban ebben az évben. Áprilisban el kellett távolítani az egyik bölcsességfogát, akkor a feldagadt arcáról mesélt a szörnyecskéinek, és arról, hogy nem szabad ennie.

Ám semmi nem akadályozza meg abban, hogy folytassa az ArtRave: The Artpop Ball nevű turnéját, amely jelenleg Észak-Amerikában zajlik, és hamarosan Ázsiában folytatódik. Októberben a német rajongók örülhetnek, hiszen Hamburgban, Kölnben és Berlinben lép fel a Mother Monster.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek