Starity

Hamarosan a boltok polcaira kerül Lady Gaga új illata

2014. augusztus 09. 15:03   |   Szerző: MachineMagic

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga néhány órával ezelőtt hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan a boltok polcaira kerül Eau de Gaga néven második parfümje!

hirdetés
Hamarosan a boltok polcaira kerül Lady Gaga új illata
Fotó: Steven Klein

Lady Gaga nemrégiben bejelentette, miszerint hamarosan az üzletek polcain landol legújabb illata, mellyel kapcsolatban a Twitteren válaszolgatott rajongói kérdéseire.

“Ez egy uniszex illat, amit egy kalandokkal teli nő és az őt szerető férfi inspirált” – írta Gaga a Twitteren. “Az alapja szódavíz, citrom és bőr – három olyan dolog, amit minden nap használok. Egy nagyon tiszta, drága illat” – írta később.

A parfüm külsejéről az Anyaszörny elárulta, hogy egy időtálló, elegáns, luxus üvegcse lesz, valami olyasmi, ami örökké tart majd. Az Eau de Gaga az Anyaszörny 2012-es debütáló parfümje, a Fame után már a második illata lesz a piacon. Az első parfümből eddig világszerte több, mint 30 millió példányt adtak el, és 1,5 milliárd dolláros bevételt termelt az énekesnőnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek