Starity

Olivia Wilde megmutatta kisfiát

2014. augusztus 10. 20:08   |   Szerző: erzsi813

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A büszke édesanya a Glamour magazinban mutatta meg első gyermekét, Otis Alexander Sudeikist.

hirdetés
Olivia Wilde megmutatta kisfiát

Olivia Wilde április 20-án adott életet fiának, Otis Alexandernek. A baba születése után a színésznő Twitter-fiókján keresztül megmutatta a világnak a kicsit – akinek az arcát akkor még nem láthattuk –, ám a Glamour magazin felkérésére megmutatta a közel 4 hónapos csöppséget és az anyaságról mesélt az őt faggató riporternek.

A magazin riportere arról is faggatta, hogy nem aggódik-e amiatt, hogy dolgozó anya lett. „Nem, mert az édesanyám a példa arra, hogy működhet így is. Ő egy keményen dolgozó anya volt. Ez inspirált engem is amikor terhes voltam. Nem akartam feláldozni magam azért, mert anyává válok.”

Olivia jövőbeli terveiről is mesélt, és elárulta, hogy már jegyben járnak párjával, Jason Sudeikisszel, de egyelőre nem terveznek házasságot. Érdekesség, hogy Olivia bevállalt egy olyan képet is, ahol éppen kisbabáját szoptatja, ez pedig mostanában egyre jellemzőbb, hiszen a legtöbben arra törekszenek, hogy ez a természetes táplálási mód, mindenki számára elfogadottá váljon.

„A szoptatás a legtermészetesebb dolog. Nem tudom, olyan érzés ez, mintha Otisnak mindig a mellemen volna a helye” – nyilatkozta a 30 éves színésznő.


Fotók: Glamour magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek