Starity

Kristen Stewart nem akar megfelelni másoknak

2014. augusztus 10. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Stewart hatalmas sikert ért el az Alkonyat-filmeknek köszönhetően, de elismerte, hogy sosem próbált igazán a nyilvánosság kedvére tenni karrierje során.

hirdetés
Kristen Stewart nem akar megfelelni másoknak

A 24 éves színésznő leginkább félénk személyiségéről ismert, mikor éppen nem dolgozik, így a nyilvános eseményeken alig látni mosolyogni. Kristen a minap őszintén nyilatkozott ezzel kapcsolatban az ELLE magazin riporterének.

„Úgy érzem, hogyha mosolyognék a paparazzóknak – nem mintha valaha is tettem volna ilyet –, azzal csak megaláznám magam az emberek előtt. Azt mondanák, hogy 'jól van, most már eladtad magad', én pedig, hogy oké, mit akartok? Mit szeretnétek?” – nyilatkozta a színésznő.

Kristen azt is hozzátette, hogy bár továbbra is próbál hatni a közönségre, sosem gondolkodik azon, hogy milyen sikert szeretne a következő filmjével elérni. „Sosem ültem le és gondolkoztam azon, hogy hogyan kellene folytatni. Ha úgy kezdesz el gondolni a karrieredre, mint egy versenyre – például félsz, hogy nem lesz meg a várt lendület és veszítesz –, akkor semmit sem teszel igazán magadért. Kifejezetten a nyilvánosságnak dolgozol. Egy csomag csipszet csinálsz magadból."

Amikor 2008-ban kijött a mára már hatalmas sikernek örvendő Alkonyat-széria első része, Kristen nem gondolta, hogy ekkora hírnévre fog szert tenni. Korábban is szerepelt több filmben, de elmondása szerint viszonylag átlagos életet élt és igyekszik így tenni a mai napig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek