Starity

Megérkezett a Futurology videoklipje

2014. augusztus 11. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű walesi rockbanda nem lustálkodik. Július 7-én jelent meg a legutóbbi albumuk, a Futurology és most bemutatták a második videoklipet is.

hirdetés
Megérkezett a Futurology videoklipje

Noha a Futurology címet viselő kislemez csak szeptember 14-én érkezik meg az üzletekbe, a dalhoz készült videó már megjelent. A klipet a rangos BAFTA-díjjal kitüntetett Kieran Evans rendezte és az előző kisfilmhez hasonlóan ebben sem szerepelnek a zenekar tagjai.

Abban azonban követi a Manic Street Preachers hagyományait, hogy a sűrűn egymást váltogató képek között dalszövegtöredékek és szlogenek olvashatóak. A felhasznált fotók között több Németországban készült, ahol felvették az album anyagát.

A zenekar más meglepetést is tartogat a rajongók számára. 2014 a Manics remekművének, a The Holy Bible albumnak a huszadik születésnapját jelzi és ez alkalomra a brit zenei magazin, az NME részletes elemzést tartalmazó cikkel készül. További meglepetések várhatóak az elkövetkező hetekben és hónapokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek