Starity

Kétszázezer forintért lehet fogdosni Miley Cyrus mellét

2014. augusztus 11. 20:08   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vadóc énekesnő meet & greetje nem éppen mindennapi, hiszen a résztvevők megfoghatják a mellét és csókolózhatnak is vele.

hirdetés
Kétszázezer forintért lehet fogdosni Miley Cyrus mellét

Talán még emlékeztek, hogy Avril Lavigne májusi meet & greetje igazán kínosra sikerült, hiszen ahogy a fotók is bizonyítják, a rajongóknak tilos volt kedvencükhöz érniük, karnyújtásnyira állhattak meg az énekesnőtől. Nos, Miley-nál nem áll fenn ez a veszély, mivel az ő találkozójánál testközelből is fotózkodhatnak a Smilerek idoljukkal, sőt!

Néhány napja Cyrus kisasszony a Bangerz turné New York-i koncertje után egy meet & greetet tartott, ahol a fanok a koncertjegy árán felül 900 dollárt (kb. kétszázezer forint) fizettek azért, hogy testközelből lássák kedvencüket. Nem kellett csalódniuk, Miley minden kívánságukat teljesítette.

Egy helyi srác, David azt kérte a vadóc énekesnőtől, hogy ő legyen az első és az utolsó lány, akit megcsókolhat. Az énekesnő nem volt rest, belemászott a fiú szájába, és utána még azt is megengedte neki, hogy megfoghassa a mellét.

A helyszínen természetesen rengeteg fotó is készült, amelyek felkerültek a netre. A képek érdekessége nem csak Cyruson és a fiún mutatkozik meg, mivel a háttérben a lufikon kívül egy szexbaba is befigyel.

Szabad a vásár! Ha valaki a tehetősebbek közé tartozik, és a koncertjegyen felül a kétszázezret is kifizeti, akár Miley következő csókpartenere is lehet.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek