Starity

Megjelent Tiffany Alvord albuma, a Legacy

2014. augusztus 13. 11:11   |   Szerző: Riley13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Tiffany Alvord új lemeze, a Legacy, melyet a Facebookon jelentett be egy kép formájában.

hirdetés
Megjelent Tiffany Alvord albuma, a Legacy

Tiffany még májusban jelentette be, hogy hamarosan új albumot dob a piacra. A tegnapi napon pedig meg is jelent a harmadik lemeze, a Legacy, amit a Facebook-profilján közölt rajongóival egy kép formájában, melyen az a felirat áll, hogy mostantól elérhető az iTuneson. Így most már a három coveralbum, egy single – melyen egy film betétdala található –, valamint a My Dream és a My Heart Is albumok mellett összesen hét albumot tudhat magáénak.

Az album megjelenéséig, két dalt is megosztott rajongóival: a Magic című számát, és az I Knew You Were the One-t, melyhez már a videoklip is megjelent. Közben folyamatosan készít feldolgozásokat is, és több alkalommal rajongóitól kér tanácsot, hogy melyik dal legyen a következő, amit felénekel.

Tiffany nem tétlenkedik, júliusban jelentette be, hogy egy filmben is viszont láthatjuk, amiben a főszereplő (Wesley Elder) szerelme lesz. A projekt a So Broken Up címet kapta. Érdekesség még, hogy Andy Grammerrel is vállalt duettet, ami az énekes albumán fog helyet kapni, de Tiffany valószínűleg majd kislemezként fogja kiadni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek