Starity

Klippremier: Tiffany Alvord - Magic

2014. augusztus 12. 22:10   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas várakozás után elkészült a Legacy albumról kimásolt Magic című számhoz készített kisfilm.

hirdetés
Klippremier: Tiffany Alvord - Magic

Tiffany Alvord májusban harangozta be, hogy két év kihagyás után úgy döntött, ismét új albumot dob piacra. A lemez a Legacy címet kapta, az énekesnő pedig attól a naptól kezdve, hogy megtette e bejelentést, számtalan meglepetéssel szolgált, kezdve a számlista közzétételével, a hihetetlenül barátságosra sikeredett I Knew You Were The One című szerzeményhez készült videójának feltöltésén át a Magic dalszöveges verziójának közzétételével bezáróan.

Az eredeti tervek szerint néhány nappal azután jelent volna meg az új klip, hogy maga a dal debütált, ám hosszadalmas csúsztatás vette kezdetét, mialatt az énekesnő továbbra sem tétovázott: feldolgozásokkal örvendeztette meg rajongóit. Az elmúlt napokban az album megjelenésének lázában Tiffany megosztott egy videót, melyben extra albumelőzetest láthattunk, belepillantva minden új dalába.

Előreláthatóan az új lemez dalainak stílusa merőben eltér a My Dream és My Heart Is korongokétól, egy kicsit elvontabb, néhol talán futurisztikusabb hangvételt üt meg, ugyanakkor korántsem merült feledésbe a tőle jól megszokott hangzás. Ilyen például a Pour a Little Heaven On Me és az Over For Good is, ezzel szemben az Aftereffect, a Tightrope vagy a Magic sehogy sem egyeztethető össze a korábbi albumok szerzeményeivel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek