Starity

Nyilvánosságra hozták Robin Williams halálának okát

2014. augusztus 13. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még most sem fogták fel sokan, hogy a világ egyik legnagyszerűbb színészét 2014. augusztus 11-én holtan találták kaliforniai otthonában.

hirdetés
Nyilvánosságra hozták Robin Williams halálának okát

Augusztus 12-én Keith Boyd orvosszakértő egy sajtótájékoztató keretében elmondta, hogy a színészt egy övvel a nyaka körül találta meg asszisztense, így kizárták az idegenkezűséget, mivel nyilvánvaló volt, hogy felakasztotta magát. Williams csuklóján vágásokat fedeztek fel, amik egy késtől származtak – ezt a kést a holttest közelében meg is találták. A helyszínre érkező orvos már csak a halált állapíthatta meg.

A család és a barátok értetlenül állnak a színész döntése előtt, hogy bánatában önkezével vetett véget az életének. Megdöbbentő, hogy az az ember, aki évtizedeken keresztül emberek millióit fakasztotta nevetésre, valójában komoly klinikai depresszióban szenvedett.

Az 1970-es évek vége felé rászokott az alkoholra és a kokainra, és csak 1983-ban lett tiszta, köszönhetően első fia születésének, valamint közeli barátja, John Belushi tragikus halálának, akivel gyakran ittak együtt.

2003-ban Williams sajnos visszaesett és ismét inni kezdett. 2006 augusztusában elvonókúrára jelentkezett, de a kezelések sikere rövid életűnek bizonyult. 2014 júniusában egy minnesotai intézményben kezelték a függőségét.

A depressziójában valószínűleg az is közrejátszott, hogy legutóbbi komédiasorozata, a The Crazy Ones, ami 2013 szeptembere és 2014 áprilisa között futott a CBS-n, az alacsony nézettség miatt megbukott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek