Starity

Dalpremier: Hilary Duff - All About You

2014. augusztus 13. 18:06   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég dobta piacra új és egyben visszatérő dalát Hilary Duff, az énekesnő máris egy újabb kislemezzel örvendeztette meg a nagyérdeműt.

hirdetés
Dalpremier: Hilary Duff - All About You

Hilary Duff Chasing The Sun című kislemeze és a hozzá tartozó videoklipje minden kétséget kizáróan borítékolta az énekesnő sikeres visszatérését. A gyönyörű sztár ősszel jelenteti meg ugyanis vadonatúj stúdióalbumát, amely a felvezetés alapján biztosan sikeres lesz majd.

Hogy még jobban felkeltse rajongói érdeklődését, Hilary máris új kislemezt jelentetett meg a még boltokba sem került lemezről, amely augusztus 12-én látott napvilágot az énekesnő hivatalos Vevo-csatornáján, illetve az iTuneson is.

Az All About You című szerzemény tökéletesen hozza azt a hangzásvilágot, amelyet a Chasing The Sun is bemutatott, de talán még annál is fülbemászóbbra sikeredett. Az RCA Records gondozásában megjelent dalhoz valószínűleg videoklip is készül majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek