Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. augusztus 15. 15:03   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ian Somerhalder kínos csókot váltott, Xtina különleges személlyel stúdiózott, Aaron Paul jófej volt rajongóival, megjelent Lucy Hale ruhakollekciója, James Franco frizurát újított, Rihanna érdekes terveket szövöget, Taylor Swiftnek pedig új lakótársa van.

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Ian Somerhalder kínos csókot váltott Arianával a TCA színpadán

Mielőtt még valaki félre értené: semmilyen perverz dologról nincs szó, csupán egy félresiklott arcra pusziról, ugyanis Ariana annyira szerencsés volt, hogy TCA-díját minden nő álmától, Ian Somerhaldertől vehette át. Ian pedig úgy gondolta, ad Arinak egy puszit gratulációja jeléül, ám Ariana valamilyen fura módon kitért ez elől. Végül azonban vámpírunk ajkai partot, vagyis arcot értek, de azért elég kínosra sikeredett a szituáció.

*

Christina Aguilera bébijével stúdiózott

Christina nemrég egy irtózatosan édes fotót osztott meg Facebook-oldalán, a következő szöveggel: „Az én kincsem elsőként hallhatta, hogy mit kreált a mama a stúdióban!”. A Say Something énekesnője terhessége alatt is gőzerővel dolgozik, csakhogy minden rajongót boldoggá tehessen.

*

Aaron Paul az utcán selfie-zett rajongóival

A Breaking Bad sztárja mindig szakít időt rajongóira, még akkor is, amikor éppen az utcán sétál. A minap Beverly Hillsben egyetlen rajongót sem küldött el, pedig azok tömegesen rohamozták meg egy-egy közös képért. Dicséretes!

*

Megjelent Lucy Hale első kollekciója

Lucy Hale nemrég jelentette be, hogy közreműködött a Hollister céggel és megálmodta saját ruhakollekcióját. Augusztus 9-én pedig sor került a Meet & Greettel egybekötött bemutatóra, ahol Lucy rajongóival közösen tekinthette meg és ünnepelhette a darabokat. Az ott lévő fanokat pedig meg is ajándékozta egy-egy ruhával.

*

James Franco szőkére váltott

A színész egy meglepő fotót posztolt Instagram-oldalára, mégpedig megújult, szőke hajáról. Talán egy új, 90-es évekbeli stílusú filmre készül? A leírásból erre engedett következtetni.

*

Rihanna megveszi a Liverpoolt?

A 2014-es futball-világbajnokság olyannyira a hatalmába kerítette a barbadosi énekesnőt, hogy úgy döntött vásárol magának egy csapatot, azonban az előzetes hírekkel ellentétben nem az angolok közül választ egyet, ugyanis a spanyol El Mundo Deportivo információi szerint a Liverpoolt kívánja megvenni.

A csapat jelenlegi tulajdonosa a John W. Henry’s Fenway Sports Group és elég nagy a valószínűsége annak, hogy nem kívánnak túladni rajta.

*

Taylor Swiftnek új lakótársa van

Taylor Swift és Karlie Kloss már jó ideje legjobb barátnők, és most úgy döntöttek, össze is költöznek, így a 22 éves VS-angyal néhány hete áttette székhelyét az énekesnő Beverly Hills-i otthonába.

„Taylor és Karlie nagyon közel kerültek egymáshoz. Taylor szerette volna, ha valaki lakik vele, hogy legyen társasága, és Karlie ugrott a lehetőségre. Már akkor is sok időt töltöttek el együtt, amikor Karlie még nem költözött oda, de most már alig látni őket külön. Minden együtt csinálnak, a látogatásoktól kezdve, az edzésen át, az utazgatásokig” – árulta el egy forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek