Starity

Berki Krisztián műsorvezetőnek állt

2014. augusztus 15. 07:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Berki Krisztián, az Édes élet sztárja műsorvezetőként is kipróbálja magát. A volt Fradi-vezér Czippán Anett oldalán fogja vezetni a FEM3Cafét a FEM3 csatornán.

hirdetés
Berki Krisztián műsorvezetőnek állt
Fotó: TV2/Sajtószoba

Berki Krisztián mindent kipróbált már: átsétálta az országot, átúszta a jeges Dunát, kipróbálta, milyen kaszkadőrnek lenni, és erről a listájáról természetesen a műsorvezetés sem maradhat le. Az Édes élet sztárját ősztől láthatják majd a nézők a FEM3 csatornán egy délelőtti műsorban, mely a FEM3Café nevet kapta.

A Nők Lapja szerint a műsorban életmód-, gasztro- és fogyókúrás tippekkel is találkozhatunk majd, valamint számos, hölgyeket érintő és érdeklő téma is helyt kap majd a műsor keretein belül.

Nagyon jó érzés, hogy a TV2-csoport hosszú távon gondolkodik bennem és felkért erre a feladatra. Soha nem gondoltam volna, hogy majd tréningeznem kell, pedig most éppen ez történik – mesélte a volt Fradi-vezér, akinek társa Czippán Anett lesz.

Élő műsort vezetni szép kihívás, mindketten nagyon várjuk már az első adást. Nagyon kellemesen csalódtam Krisztiánban: a próbafelvételek során kiderült, jól fogunk tudni együtt dolgozni, értjük és érezzük egymás humorát, ami nagyon fontos ahhoz, hogy jó párost alkossunk a képernyőn – lelkesedett Anett.

Az új magazinműsort a nézők ősztől láthatják majd a képernyőn, minden hétköznap délelőtt 9.40-től 11.40-ig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek