Starity

American Horror Story: a világ legkisebb nője az új évadban

2014. augusztus 15. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világ legkisebb nője, Jyoti Amge szerepet kapott az októberben startoló American Horror Story negyedik évadában. Egyelőre nem tudni, hogy Jyoti karakterének pontosan milyen szerepe lesz a Freak Show alcímre hallgató évadban.

hirdetés
American Horror Story: a világ legkisebb nője az új évadban

Kísértetház, elmegyógyintézet és boszorkányklán után a torzszülöttek lesznek a középpontban a népszerű American Horror Story negyedik évadában. A forgatásokat július végén kezdték meg, ám a pár rész erejéig felbukkanó mellékszereplők castingolása még most is folyik.

Az évad az 1950-es években fog játszódni a floridai Jupiterben, ahol egy utolsókat rúgó, genetikai betekségekben szenvedő embereket szerepeltető cirkuszt követhetünk nyomon, melynek a vezetője Jessica Lange német származású karaktere, Elsa Mars.

Ám nemcsak az utoljára visszatérő Lange lesz ismerős arc, hiszen amellett, hogy Sarah Paulson egy sziámi ikerpár, Bette és Dot Tattler bőrébe bújik, a pletykák szerint a második évadból ismert Pepper is látható lesz az évadban, akit Naomi Grossman formál meg.

A horrorszéria egyik kreátora, Ryan Murphy pár napja bejelentette, hogy a legújabb „cirkuszi mutatvány” a világ legkisebb nője, Jyoti Amge is csatlakozott a sorozat stábjához. Az indiai Jyoti decemberben tölti be a huszonegyedik életévét, és mindössze alig 63 centiméter magas. A Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült mint a világ legkisebb nője. Ryan Murphy a Twitteren még egy képet is posztolt, amin Jyoti és Jessica láthatóak. „Jessica és az új szereplő, Jyoti Amge..a világ legkisebb nője – csiripelte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek